​Læderpleje møbler og beskyttelse af lædermøbler

​Hos Trendline Leather i Viborg nær Skive og Randers er vi leverandør til møbelindustrien i hele Danmark, og derfor lægger vi vægt på korrekt læderpleje møbler. Udgangspunktet for vores læder er naturligvis, at det er færdigbehandlet, når vi modtager det fra vores garverier. Dog er der brug for et vist minimum af læderpleje møbler.

Undgå pleje- og rengøringsmidler ved læderpleje møbler

Alt vores læder er færdigbehandlet og er klar til brug, og derfor er det ikke er nødvendigt med yderligere tilførsel af plejemidler eller anden læderpleje møbler. Vi anbefaler blot, at man jævnligt støvsuger med en blød børste, således at læderet forbliver rent og fri for snavs.

​Det er derimod vigtigt at beskytte læderet mod varme og direkte sollys. Derfor bør du så vidt muligt undgå at placere møblet på en måde, så læderet udsættes for direkte sollys. Det bør heller ikke placeres op ad en varmekilder såsom en radiator, en brændeovn eller en pejs.

Direkte sollys og varmepåvirkning kan medføre, at farven på læderet begynder at falme, eller at læderet begynder at tørre ud.

Derudover bør du undgå anden læderpleje møbler, og det gælder både plejemidler og rengøringsmidler. Al anvendelse af plejemidler sker altid på eget ansvar. Derudover skal du naturligvis undgå skarpe genstande.

Kontakt os gerne for at høre mere om møbelpleje

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om læderpleje møbler, eller hvis du har et problem - uanset om du bor nær Viborg, Skive, Randers eller et helt andet sted i Danmark. Du kan ringe til os på telefon: +45 8725 7271, eller du kan skrive til os på e-mail: info@trendline-leather.dk

Information​

Firmainfo

Trendline Leather

CVR: 25896785

Kontaktinfo

Telefon: +45 8725 7271

E-mail: info@trendline-leather.dk