​Læderpleje møbler og beskyttelse af lædermøbler

Hos Trendline Leather i Viborg er vi specialister i lædermøbler og møbelpleje samt stolte leverandører til møbelindustrien i hele Danmark. Vi lægger vægt på korrekt læderpleje møbler, så du kan få glæde af dine lædermøbler i mange år. Vi holder til i Viborg, hvorfra vi servicerer kunder fra Skive, Randers og resten af Danmark.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal læderpleje møbler, så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her finder du nemlig brugbare oplysninger for, hvordan du bedst muligt plejer dine lædermøbler. Vi er en professionel leverandør til møbelindustrien, og vi har mange års erfaring at trække på. Udgangspunktet for vores læder er naturligvis, at det er færdigbehandlet, når vi modtager det fra vores garverier. Dog er der brug for et vist minimum af pleje til lædermøbler.

Undgå pleje- og rengøringsmidler ved læderpleje møbler

Alt vores læder er færdigbehandlet og er klar til brug, og derfor er det ikke er nødvendigt med yderligere tilførsel af plejemidler eller anden læderpleje møbler. Vi anbefaler blot, at du jævnligt støvsuger med en blød børste, således at læderet forbliver rent og fri for snavs. Det bedste, du kan gøre for at pleje din lædersofa, er således blot at bruge en støvsuger med en blød børste.

Det er derudover vigtigt at beskytte læderet mod varme og direkte sollys. Derfor bør du så vidt muligt undgå at placere møblet på en måde, så læderet udsættes for direkte sollys. Det bør heller ikke placeres op ad en varmekilde såsom en radiator, en brændeovn eller en pejs. Direkte sollys og varmepåvirkning kan medføre, at farven på læderet begynder at falme, eller at læderet begynder at tørre ud.

Derudover bør du undgå anden læderpleje møbler, og det gælder både plejemidler og rengøringsmidler. Al anvendelse af plejemidler sker altid på eget ansvar. Derudover skal du naturligvis undgå skarpe genstande.

Kontakt os gerne for at høre mere om møbelpleje

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om læderpleje møbler. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig professionelt, så du kan udføre den korrekte rengøring af læder. Hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig at høre mere om vores attraktive priser, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon: 87 25 72 71 eller på mail: info@trendline-leather.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Information​

Firmainfo

Trendline Leather

CVR: 25896785

Kontaktinfo

Telefon: +45 8725 7271

E-mail: info@trendline-leather.dk